Attraktioner i Dubai


Mange attraktioner i Dubai

Der er utrolig mange attraktioner i Dubai. Se blandt andet de meste fantastiske bygninger og projekter der er bygget, såsom Palm Island.

Palm Island Dubai

Udråbt som det ottende vidunder i verden er Palm Island Dubai en verdens største kunstige øer. Siden begyndelsen af menneskeheden og generation efter generation, har ingenting kunnet overgå fantasien på samme måde som Palm Island Dubai. Tænker man på de fuldstændigt umulige strukturer, er Palm Island Dubai et levende eksempel på menneskets geni.
Dubai Palm Island har fået verdens opmærksomhed, da Dubai her har vovet sig ud i det mest ambitiøse udviklingsprojekt nogensinde. Palm Island Dubai projektet er påbegyndt som et boligprojekt indhyllet i luksus og komfort og vil ikke være stedet for backpackere og middelklassen. Millionærer og milliardærer over hele verden har udset sig Palm Island Dubai som deres base for at flygte fra byens stress og jag og slappe af i denne kokon af malerisk charme, der er en verden af overdreven flot og ekstravagant levevis. Palm Island Dubai vil i de kommende år hæve Dubai’s status som turistmål i verden og omskrive historien om menneskeskabte arkitektoniske vidundere.

Dubai Krydstogter

Hvis du virkelig ønsker at udforske Dubai og se byen fra den bedste side, så er en traditionel Dhow eller Abra krydstogt et must. Krydstogtet i Dubai er ikke blot et transport-middel til at krydse åen, men en indgang til at få et malerisk billede af Dubai’s skyline og få adgang til de store turistattraktioner i Den gamle bydel såvel som nye Dubai. Omkring 150 Dhow krydstogter bølger gennem vandet i åen dagligt indtil midnat. Disse kan tilbyde forskellige pakker for par og familier, herunder frokost, middag og levende underholdning. At kende Dubai i en ægte arabisk sammenhæng er en drøm, som skal leves ud.
For en moderne tilgang er luksus krydstogtskibe linet op i Dubai Cruise Terminal og tilbyder indbegrebet af luksus. Gæster bliver forkælet med femstjernede hoteller, luksusforbrug, cocktailparties på dækket, kongelige wellness-behandlinger, udendørs swimmingpool, boblebad og fantastiske internationale buffeter. Skibene standser ved turist attraktioner i hele Dubai, Abu Dhabi, Al-Fujairah og Oman for sightseeing og shopping.

 

Dubais ørken

Dubai kan være en ultra-moderne by i det 21. århundrede, men Dubais hjerte og sjæl er rodfæstet i klitterne på Den Arabiske Halvø. Ørkenens aktiviteter tiltrækker både besøgende og indbyggere fra Dubai. Man kan opleve natten ved en oase under stjernehimlen i en beduin lejr med kameler tøjret i nærheden. Eller nyde spændingen på 4 eller 3 hjulede køretøjer gennem endeløse klitter. Falkejagt er stadig en populær sport i hele Mellemøsten. Besøgende vil finde information om forskellige aktiviteter og udflugter til rådighed på de fleste hoteller.

 

Dubai Creek

Det smukkeste og mest maleriske sted i Dubai er Dubai Creek, som er en naturlig å, der skærer lige ind i hjertet af Dubai. Den fortryllende baggrund udgøres af en lang række farverige og traditionelle arabiske dhows, abras (motoriseret båd-taxier) og flotte lystbåde undlader aldrig at tryllebinde sit publikum. Gåture langs åen eller at nyde en tur i abra er den bedste måde at udforske skønhed og charme i Dubai. Den fantastiske udsigt over Dubais skyline ville sikkert have en tryllebindende effekt. Dubai Creek er det historiske punkt i Dubai. Et stort antal mennesker, herunder både lokale og turister i Dubai, tager en lang gåtur langs bredden af åen, der også markerer århundredgamle traditioner for handel. De besøgende vil blive paralyseret af de levende farver og dynamikken i byerne.
Utallige dhows eller både lastes og losses, minder om den handelspraksis der foregår i Indien og Østafrika. Et godt punkt at se både dhows og åen fra, er en Abra. Dette er en lille vandtaxa, som sejler gennem åen fra souks af Deira til dem på Bur Dubai side.


Dubai Shopping Center

Dubai Mall er det største indkøbscenter i Mellemøsten og Europa, som i øjeblikket rangeret som det syvende største i verden. Størrelsen er mere end 50 fodboldbaner og et samlet areal med 1.200 butikker. Adgang til Dubais shopping center foregår via Doha Street.

Dubai Shopping Center er regionens bedste destination for indkøbsgader, livsstil og underholdning. Med mere end 1.200 butikker og et væld af attraktioner i verdensklasse, er Dubai Shopping Center revolutionerende for den moderne shopping-oplevelse.
Med et imponerende opbud af fritidsbeskæftigelser er dette den ultimative shopping oplevelse. En række Adventurefirmaer kappes om opmærksomheden ved siden af romantikken ved skøjteløb. Dubai Shopping Center er et sted, hvor udendørs brunch kan indtages under opsyn af en kæmpe havskildpadde. Træd ind i Dubai shopping Center og oplev en verden som ingen andre.

 

Dubai Sightseeing

En sightseeingtur er den bedste måde at opleve Dubai på i starten af din ferie. Dubais sightseeingture giver dig oplysninger om Dubai imens du bliver transporteret rundt i byen. Dubai er en by med mange forbløffende ting at se. Tag efter sightseeingturen et besøg til de attraktioner, som du finder interessante. Sightseeingture findes til alle regioner i Dubai, der omfatter ture til de vigtigste turister seværdigheder, strand ture, ø-ture, natur ture og mange flere.
Oplev nogle af de mest populære ture i Dubai som er helt ud over det ordinære. Som en del af disse ture vil du komme til at besøge mange højdepunkter på én dag, og at besøge alle seværdigheder i Dubai, der er værd at se. Disse tur-pakker er de bedste, billigste, nemmeste og den mest effektive måde at udforske Dubai.

Elverbrn legetj